DHOLLANDIA Freddy Max. Na základě doporučení výrobce strojů MAZAK jsme navštívili a provedli provozní zkoušku v závodě na Slovensku. Výkonnost, objem nádrže, způsob čerpání a filtrace obráběcích kapalin daly podklad k návrhu . S odborníky výrobního závodu Freddy jsme rozhodli o sestavě, která odpovídala novince v sortimentu.

Dodání a následné zaškolení obsluhy provázelo naše očekávání jak uspěje tento stroj v plném zatížení. Po několika týdnech přišla zpráva: “ Pracovníci údržby jsou nadšení “ . Co víc si přát ?

Na svém webu sdělují :

DHOLLANDIA fakty a čísla

  • Založenie spoločnosti v roku 1968, viac ako 50 rokov skúseností v oblasti hydraulických plošín.
  • Európska jednotka vo výrobe hydraulických plošín, s produkciou viac ako 75 000 kusov ročne, a s predanými viac ako 1 000 000 kusmi od roku 1968. 
  • Bezkonkurenčný sortiment s nosnosťami plošín v rozmedzí od 150 do 32 000 kg, vyvinutými vlastným vývojom.
  • Výrobné závody v 6 krajinách.
  • Rozsiahla vertikálna integrácia a technológie: viac ako 90% mechanických, hydraulických a elektrických častí je vyrábaných našou spoločnosťou.
  • Profesionálna sieť predaja a servisu Dhollandia (v Európe) a nezávislých distribútorov (mimo Európy) na 6 kontinentoch, a vo viac ako 80 krajinách po celom svete.

Přínos pro údržbu

DHOLLANDIA Freddy Max. Tento výkonný stroj má několik zajímavých funkcí. Jeho nádrž s objemem 310 l je opatřena druhým stupněm filtrace s jemným filtrem. První stupeň filtrace je ve sklopné nádrži s dlouhým filtrem na hrubé nečistoty. Ty se dají pohodlně vyklopit do přistaveného kontejneru.

Takto funguje dvoustupňová filtrace v jednom kroku a účinně navrací čistou obráběcí kapalinu průběžně zpět do nádrže CNC. To je zajištěno výkonným 4kW motorem a čerpadlem s dvěma větvemi na vypouštění. Jedna je určena pro ostřik vnitřních prostor a nádrží CNC.

Freddy Max

Přidal se také vypouštěcí otvor v úrovni dna nádrže pro snazší údržbu a čistotu stroje Freddy Max.

Použití a výhody

Stroj Freddy Max je univerzál v rámci systémové údržby pracoviště ve strojírenských provozech. Zajišťuje odstranění mechanických nečistot – třísek a kalů z nádrží obráběcích strojů. Usnadňuje tak podstatně práci při údržbě obráběcích kapalin. Šetří čas a peníze, protože jeho výkon zajistí dokonalou filtraci oleje a emulze přes filtry od 1 do 1000 mikronů. Dvoustupňovou filtraci provádí v jednom kroku.

Má osazení nástavcem na druhý filtr.

Předvedení v provozu

Pro další zájemce nabízíme nejen bezplatné předvedení v provozu, ale také po dohodě provozní zkoušku pro ověření přínosu a potvrzení správnosti rozhodnutí pro zakoupení stroje Freddy.

Návratnost investice

Máme potvrzení, že taková investice se vrací nejpozději do roku a to díky úsporám ve spotřebě obráběcích kapalin, eliminaci času na prostoje při servisu a opravách obráběcích strojů a také podstatně zkrácenému času pro čerpání a filtraci mechanických nečistot – třísek a kalů.