Freddy Micro plus je pro všechny ?„, to je otázka, na kterou jsme získali odpověď od zákazníků a jejich zkušeností . Jsou vyráběny aby vydržely a ušetřily Vám peníze a čas!

Příkladů je mnoho a to ze strojírenských provozů po celé republice. V nástrojárnách, obrobnách a strojírnách se uplatňuje jeho vysoká výkonnost a přitom snadná manipulace. Dostane se i do úzkých uliček mezi stroji. Strojírny Svoboda , Nástrojárna Pňov , MSV STUDÉNKA jsou příkladem, kdy naše předvedení přispělo k jejich rozhodnutí tento stroj objednat.

Freddy Micro Plus 100l
Freddy Micro Plus v ABNER

Pokud objem nádrže Freddy Micro Plus ( 50, nebo 100 litrů) nestačí, tak je vhodné použít sud, nebo IBC. To znamená, že je možné rychle vyčerpat i velkou nádrž pod obráběcím strojem. Rychlost čerpání emulze je až 230 litrů za minutu.

Freddy Micro Plus 100l a 50l

Tento nejmenší Freddy Micro Plus je pro všechny ? Skutečně je tomu tak, protože je s oblibou využíván i u firem, které se zaměřují na čištění strojů. Patří k nim nově třeba MODEKO . Nebo ho jako druhý stroj používají velké strojírenské firmy pro údržbářské čety, tak jako Bühler CZ .

Průmyslové vysavače Freddy mají objem nádrže volitelný od 50 až třeba po 3000 litů, viz obrázek níže. Stačí si vybrat .

Rádi přijedeme přímo do vašeho provozu a předvedeme Vám je, případně po dohodě zapůjčíme. Mnoho zajímavých a aktuálních informací z aplikací se dozvíte na Linkedin a také na Instagram .

Stroje Freddy již spolehlivě pracuji v různých výrobních provozech v České republice a také na Slovensku a v Polsku. O některých jejich konkrétních specifikacích a místech nasazení se můžete dozvědět v našich referencích . Ty stále průběžně doplňujeme .

Udržujeme průmyslové prostředí čisté a zdravé již více než 25 let !