Konference Brno Industry 4.0. Konala se 20.2. v hotelu International Brno. Perfektně do posledního detailu připravené prostředí jsem navštívil s očekáváním. Témata odolnost, udržitelnost a kyberbezpečnost mi nabídla mnoho nových informací.

Setkal jsem se s několika známými , ale také se hlavně seznámil s novými kontakty. Probrali jsme možnost monitoringu kvality obráběcí kapaliny v rámci její údržby . Údržba je nedílnou součástí optimální architektury IS výrobní firmy.

Je zřejmé, že digitalizace procesů ve výrobních firmách jsou nedílnou součástí jejich řízení. Z tohoto pohledu je nutné se věnovat také údržbě . Ta bývá často opomíjena . Přitom má nemalý vliv na celkovou ekonomiku a efektivitu výrobního procesu. V neposlední řadě také na pracovní prostředí a BOZP. To odpovídá naší koncepci čerpání a filtrace obráběcích kapalin. Takto jsme již v mnoha strojírenských firmách dosáhli podstatných úspor a zlepšení podmínek pro operátory a týmy údržby CNC.

Konference Brno Industry 4.0. byla pro mne přínosem a budu rád za další akce pořádané v rámci aktivit Industry Cluster 4.0.

O našich produktech a referencích se dozvíte více proklikem na uvedená slova.

Je to pro Vás zajímavé?  

Volejte na 

Mobil +420 602 500 321

Pište na biko@biko.cz