Další Freddy v údržbě. Jde o strojírenské provozy kde se uplatní robustnost a univerzálnost při údržbě obráběcí kapaliny CNC . Stejně tak je pohodlná údržba pracoviště – jednoduše a rychle.

Jednoduše a rychle .

Další Freddy v údržbě. Jednoduše a rychle Freddy Micro Plus 50, nebo 100 litrů čerpá a filtruje znečištěnou obráběcí kapalinu. Ta je pak po přepnutí na vypouštění vrácena prokysličená zpět do nádrže CNC. Případně je vhodné takto přefiltrovanou obráběcí kapalinu přepustit do sudu, nebo IBC . Následné kompletní vyčištění nádrže CNC trvá desítky minut. Freddy Micro plus má různé příslušenství.

Příslušenství Freddy Micro Plus

Další Freddy v údržbě. Příslušenství Freddy Micro Plus umožňuje nejen čerpání obráběcích kapalin z  prostor nádrže CNC pomocí různých vhodných nástavců. Součástí je také podlahový jezdec na kovovém prodloužení. Takto je možno vysát rozlitou kapalinu na podlaze, nebo rozsypané třísky a nečistoty. Než si zákazník objedná pro něj vhodnou specifikaci Freddy , tak předchází předvedení v provozu.

Předvedení v provozu

Další Freddy v údržbě. Předvedení v provozu je standardní součástí nabídky od naší společnosti . V servisním voze máme předváděcí stroje vhodné pro většinu provozů. Pracovníci údržby, nebo operátoři CNC tak mají možnost vyzkoušet ve vlastním prostředí vše co stroje Freddy dokáží a následně se rozhodnout .