Freddy Micro Plus 100l je součástí TT Apec. Jeho specifikace proběhla v rámci setkání na MSV BRNO 2023 . Po odsouhlasení vedením společnosti byl předán společně se sadou náhradních filtrů. Zaškolení obsluhy proběhlo standardním postupem přímo u stroje.

Jednoduše a rychle .

Firma Doosan Bobcat EMEA s.r.o. pořídila první obráběcí 5-osé centrum pro obrábění svařenců, které jsou svařeny z běžných konstrukčních oceli. Jedná se o stroj TT Apec MT1530-5S. Tento stroj není vybaven odloučením olejů provozních kapalin. Freddy Micro Plus 100l je součástí TT Apec, kde pracuje jednoduše a rychle.

Jednoduše a rychle Freddy Micro Plus 100 litrů čerpá a filtruje obráběcí kapalinu. Ta je pak po přepnutí na vypouštění vrácena zpět do nádrže CNC. Případně je vhodné takto přefiltrovanou obráběcí kapalinu přepustit do sudu, nebo IBC . Následné kompletní vyčištění nádrže CNC trvá desítky minut. Freddy Micro plus má různé příslušenství.

Příslušenství Freddy Micro Plus

Další Freddy v údržbě. Příslušenství Freddy Micro Plus umožňuje nejen čerpání obráběcích kapalin z  prostor nádrže CNC pomocí různých vhodných nástavců. Součástí je také podlahový jezdec na kovovém prodloužení. Takto je možno vysát rozlitou kapalinu na podlaze, nebo rozsypané třísky a nečistoty. Než si zákazník objedná pro něj vhodnou specifikaci Freddy , tak předchází předvedení v provozu.

Předvedení v provozu

Předvedení v provozu je standardní součástí nabídky od naší společnosti . V servisním voze máme předváděcí stroje vhodné pro většinu provozů. Pracovníci údržby, nebo operátoři CNC tak mají možnost vyzkoušet ve vlastním prostředí vše co stroje Freddy dokáží a následně se rozhodnout .