Freddy Micro Plus v showroom ZENIT . Jeho využití bylo spojeno s čerpáním obráběcí emulze z nádrže CNC Takumi VC1052 . Rychlá a efektivní činnost přinesla spokojenost z použitým typem Micro Plus 50l.

Firma ZENIT má ve svém showroomu několik různých strojů připravených pro názornou ukázku zájemcům . Vychází tak z podobného modelu jako naše společnost- praktické předvedení v provozu předchází následné specifaci stroje na míru potřebám zákazníka. Ten má možnost se přesvědčit v praxi o výkonu stroje a rozhodnout se na základě ověřených informací.

Jednoduše a rychle .

Jednoduše a rychle Freddy Micro Plus 50 litrů čerpá a filtruje obráběcí kapalinu. Ta je pak po přepnutí na vypouštění vrácena zpět do nádrže CNC. Případně je vhodné takto přefiltrovanou obráběcí kapalinu přepustit do sudu, nebo IBC . Následné kompletní vyčištění nádrže CNC trvá desítky minut. Freddy Micro plus má různé příslušenství.

Příslušenství Freddy Micro Plus

Další Freddy v údržbě. Příslušenství Freddy Micro Plus umožňuje nejen čerpání obráběcích kapalin z  prostor nádrže CNC pomocí různých vhodných nástavců. Součástí je také podlahový jezdec na kovovém prodloužení. Takto je možno vysát rozlitou kapalinu na podlaze, nebo rozsypané třísky a nečistoty. Než si zákazník objedná pro něj vhodnou specifikaci Freddy , tak předchází předvedení v provozu.

Předvedení v provozu

Předvedení v provozu je standardní součástí nabídky od naší společnosti . V servisním voze máme předváděcí stroje vhodné pro většinu provozů. Pracovníci údržby, nebo operátoři CNC tak mají možnost vyzkoušet ve vlastním prostředí vše co stroje Freddy dokáží a následně se rozhodnout .