Jak bylo v roce 2021 je první rekapitulace uvedená touto formou na našich webových stránkách.

Styl prodeje

Prodej v době omezených komunikačních možností a předvádění našich řešení přímo v provozu u zákazníka byl takto obtížnější. Proto jsme se rozhodli ke změně a začali se také prezentovat přes sociální sítě.

Na Instragram jsme se zaměřili nejdříve a navázali tak na příspěvky výrobce. Postupně jsme získali sledující z našeho oboru a zveřejňovali jsme zajímavé aplikace a detaily nejen jako fotografie, ale oblíbené se stala zejména videa. Tento profil jsme propojili i profilem na Facebook . Dochází tak k širší informovanosti o našich aktivitách.

Také systémová práce na Linkedin osobním profilu jednatele společnosti přinesla rozšíření povědomí o naší značce. Některé příspěvky měly tisíce sledování a na firemním profilu Linkedin jsme začali využívat pravidelné týdenní zpravodajství o činnosti naší společnosti.

Vše jsme směřovali na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Listopadový termín nás zastihl poprvé v hale a byla to pro nás úspěšná výstava. Představili jsme se mezi vystavovateli zde .

Spolupráce

Spolupráce a uzavření dohody o vzájemné podpoře se dvěma významnými společnostmi, to byl pro nás významný moment. Je to další cesta k rozšíření informací o našich řešeních.

První společnost je Briklis , která letos slaví 30 let od založení firmy . Od roku 1991 vyrábí briketovací lisy pro zpracování odpadu briketováním pro tepelné využití odpadu nebo recyklaci.  Lisy pracují v truhlárnách, na pilách, ve slévárnách, kovošrotech, v papírenském průmyslu a v zemědělství ve více než 30 zemích světa.

Druhá společnost je SoliCad , která poskytuje svým klientům služby a servis s co možná nejvyšší přidanou hodnotou. Hledají taková řešení, která pomáhají jejim zákazníkům být vždy o krok napřed před konkurencí.

Hodnocení jaký byl rok 2021

👉
✔ více kontaktů a informací
✔nové obchodní příležitosti a kontakty
✔ další setkání již přímo u zákazníků
✔ partnerství – podpora u zákazníků
✔více předvádění a více strojů v půjčovně 👍

✔ vydali jsme E book – zájemci mohou poptat a rádi zašleme !

Co dál ?

Další týdny budou naplněny právě takovými aktivitami, kdy jsme se dohodli na předvedení našich řešení přímo ve výrobních provozech. Většinou jezdíme přímo do strojírenských provozů a specifikujeme nabízené řešení přímo na míru potřebám zákazníků. Často také půjčujeme průmyslové vysavače pro ověření přínosu pro čištění a filtraci chladících kapalin obráběcích strojů.

Přání