Setkání na MSV 2021 Brno proběhlo od pondělí do pátku 8-12 listopadu na BVV. Naše účast je již tradicí, ale po prve jsme vystavovali uvnitř pavilonu P.

Přípravy

Přípravy probíhaly dlouho předem. Na MSV 2021 Brno jsme nechali vyrobit prezentační stěnu a otáčivý pilon. Exponátem byl Freddy Ecovac 200 3kW s ostřikovou pistolí. V neděli jsme měli vše na místě a jakmile slavnostní znělka zahájila MSV 2021 Brno, tak jsme uvítali první návštěvníky.

Průběh

Jsme rádi a musíme poděkovat za návštěvu zástupcům mnoha našich obchodních partnerů. Také jsme získali nové obchodní kontakty a zejména uzavřeli dohody o vzájemné podpoře se dvěma významnými společnostmi.

První společnost je Briklis , která letos slaví 30 let od založení firmy . Od roku 1991 vyrábí briketovací lisy pro zpracování odpadu briketováním pro tepelné využití odpadu nebo recyklaci.  Lisy pracují v truhlárnách, na pilách, ve slévárnách, kovošrotech, v papírenském průmyslu a v zemědělství ve více než 30 zemích světa.

Druhá společnost je SoliCad , která poskytuje svým klientům služby a servis s co možná nejvyšší přidanou hodnotou. Hledají taková řešení, která pomáhají jejim zákazníkům být vždy o krok napřed před konkurencí.

Hodnocení

👉Přidáváme naše vyhodnocení MSV 2021 Brno.
✔ více návštěvníků než jsme čekali
✔radost z osobních setkání s on-line kontakty a jejich kolegy
✔nové obchodní příležitosti a kontakty
✔dohodnutá další setkání již přímo u zákazníků
✔dohodnutá partnerství – podpora u zákazníků a i na Linkedin
✔středa a čtvrtek 👍
👉 Celkově tedy podle mne úspěch a vhodné využít i pro další systematickou aktivitu na Linkedin 😉

Byla to krásná setkání a jsme rádi za možnost i takto prezentovat naše stroje. Většinou jezdíme přímo do strojírenských provozů a specifikujeme nabízené řešení přímo na míru potřebám zákazníků. Často také půjčujeme průmyslové vysavače pro ověření přínosu pro čištění a filtraci chladících kapalin obráběcích strojů.

Co dál ?

Další týdny budou naplněny právě takovými aktivitami, kdy jsme se dohodli na předvedení našich řešení přímo ve výrobních provozech.