Jak nám Freddy ušetří peníze?“ To je otázka, na kterou se často ptáme.

Při nákupu jakéhokoli kapitálového vybavení obecně potřebujete vědět dobu návratnosti a to, zda můžete ospravedlnit počáteční výdaje.

Obecně vám ukázka na místě ukáže, jak vám Freddy může ušetřit čas a peníze, a protože Freddy je tak snadno použitelný, je dobře přijat provozovateli i manažery!

Někdy však chcete čísla. Obchodní partner Oil and Water Management Ltd ve spolupráci s Cooper & Turner provedl případovou studii. Cooper & Turner je jedním z předních evropských výrobců šroubů, matic a podložek pro strojní a dopravní průmysl . Používají čistý řezný olej smíchaný z minerálního oleje rafinovaného rozpouštědly s použitím vybraných přísad. Prokázalo se, že počet barelů oleje potřebných poté, co Cooper & Turner koupil průmyslový vysavač Freddy , dramaticky poklesl. Za 12 měsíců snížili spotřebu řezného oleje o 48% – téměř o polovinu méně, než byla spotřeba dříve. Zdroj : Cost saving case study – Freddy (freddy-products.co.uk)

Stroje Freddy již spolehlivě pracuji v různých výrobních provozech v České republice a také na Slovensku. O některých jejich konkrétních specifikacích a místech nasazení se můžete dozvědět v našich referencích . Ty stále průběžně doplňujeme .

Udržujeme průmyslové prostředí čisté a zdravé již více než 25 let !