Pokud máte potřebu řešit čistotu chladící kapaliny- emulze, nebo řezného oleje v nádrži obráběcího stroje, tak patříte k velké skupině strojírenských firem.

Jednou ze společností, která Vám s tím pomůže je ESOS Ostrava s.r.o.

Společnost ESOS Ostrava s.r.o. vznikla v roce 1995 a jako společnost s ručením omezeným byla zapsána v roce 2000. Od samého začátku se soustředila na zabezpečování bezporuchového chodu strojů a zařízení v široké škále oborů.

Z její činnosti také vychází základní filosofie :
Totální spolehlivost strojů a zařízení.

Ve svých začátcích se společnost zabývala prodejem sortimentu ložisek, olejů, gufer, klínových řemenů, nářadí pro motnáž a demontáž ložisek apod. Vývojem a postupným přehodnocováním potřeb zákazníků přešla firma na komplexní řešení potřeb v oblasti bezporuchového chodu strojů a zařízení.

V praxi to znamená, že pokud tedy máte potřebu řešit čistotu chladící kapaliny , rádi k Vám přijedou . Po prohlídce provozu, případně předvedení stroje Freddy ECOVAC s dvoustupňovou filtrací , navrhnou to nejvhodnější řešení právě pro Vás !

Stroje Freddy již spolehlivě pracuji v různých výrobních provozech v České republice a také na Slovensku. O některých jejich konkrétních specifikacích a místech nasazení se můžete dozvědět v našich referencích . Ty stále průběžně doplňujeme .

Udržujeme průmyslové prostředí čisté a zdravé již více než 25 let !