Píše se o nás v MM Průmyslové spektrum. Je to I. veletržní vydání věnované obrábění. Náš článek najdete na stránce 71 a upoutávku na návštěvu MSV Brno na stránce 17. Náš stánek bude v pavilonu P pod číslem 70 . MSV Brno se koná 10-13.října 2023 a bude na tradičním místě .

Celý článek je k dispozici – klikněte na obrázek !

Na místě budeme připraveni s Vámi odborně probrat technické i obchodní záležitosti z oblasti péče a údržby obráběcích kapalin.

Naše účast je již tradicí a i tentokrát budeme prezentovat zejména řešení pomocí výrobků firmy Freddy z Velké Británie. V nabídce máme nově také výkonné průmyslové vysavače vyráběné pro nás v Itálii.

Exponáty

Exponátem bude tentokrát novinka Freddy Ecovac CHU s ostřikovou pistolí.

Jeho výhodou je dvoustupňová filtrace v jednom kroku a možnost automatického průběžného čerpání, filtrace a vypouštění čisté kapaliny ( emulze, nebo oleje) zpět do nádrže CNC. To je tak možno provádět za plného chodu CNC.

Dalším exponátem bude tentokrát Freddy Micro Plus 50l . Jde o provedení velmi oblíbeného universálního vysavače pro jeho snadnou manipulaci v úzkých prostorách mezi stroji a při vysokém výkonu.

Přínos našich řešení

✔ prodloužení životnosti obráběcí kapaliny
✔ prodloužení životnosti řezných nástrojů
✔ zlepšení pracovního prostředí
✔ zlepšení efektivity výroby
Mnohé konkrétní přínosy řešení jsou na Linkedin

Budou to krásná setkání a jsme rádi za možnost i takto prezentovat naše stroje a dohodnout případně návštěvu vašeho provozu. Většinou totiž jezdíme přímo do strojírenských provozů a specifikujeme nabízené řešení přímo na míru potřebám zákazníků. Často také necháváme průmyslové vysavače pro ověření přínosu pro čištění a filtraci chladících kapalin obráběcích strojů.

Co získáte hned ?

Navštivte nás na MSV BRNO a budete mít možnost s námi prodiskutovat reálné případové studie . Ty jsme zpracovali na základě zkušeností našich zákazníků.