Setkání průmyslových vysavačů Freddy s historií proběhlo, když jsme využili příležitost se účastnit dne otevřených dveří firmy L.Ch.Oil s r.o.

Byl nádherný slunečný den a na louce jsme rozestavěli naše předváděcí stroje Freddy. Byl to ten nejmenší Freddy Micro Plus a jeden z nejprodávanějších pro svou výkonnost a efektivitu – Freddy Ecovac . Pro názornost jsme také vystavili univerzální nástavec pro druhý stupeň filtrace.

Nebyli jsme zde samozřejmě sami , program dne byl zpestřen různými atraktivními ukázkami.

Jednou z nich byl přejezd motorkou po úzké lávce nad naším vysavačem a také projížďka historického traktoru SVOBODA . Tento krásný stroj se projel také kolem naší malé expozice za zájmu přítomných účastníků. Proběhlo tak skutečné setkání průmyslových vysavačů Freddy s historií. To už byl součástí skupiny strojů Freddy také soudek od firmy LUBOCONS Chemicals s r.o. , jejíž výhradní zastoupení pro náš trh má náš hostitel.

Bylo to krásné setkání a jsme rádi za možnost i takto prezentovat naše stroje. Většinou jezdíme přímo do strojírenských provozů a specifikujeme nabízené řešení přímo na míru potřebám zákazníků. Často také půjčujeme průmyslové vysavače pro ověření přínosu pro čištění a filtraci chladících kapalin obráběcích strojů.