Zlatá medaile MSV 2023 nám byla udělena v kategorii inovace výrobního stroje. Je to takový milník v historii naší společnosti. Nyní jsem se rozhodl k rekapitulaci jak se to vlastně stalo.

Následně je níže rekapitulace.

Jak se to vlastně stalo ?

Zlatá medaile MSV 2023 je nejen pro nás významným oceněním. Je to hlavně ocenění pro výrobce Freddy a jeho vývojový tým.

Podrobnosti o stroji samotném jsou uvedeny👉 zde 👈

Jak se to vlastně stalo? Zastupujeme výrobce Freddy od roku 2006 a rozhodli jsme se věnovat svoje veškeré aktivity tomuto výrobci. Jeho přístup a podpora je pro nás odměnou za tuto strategii.

Náš marketingový mix 4S je tedy složen takto.

Strategie .

Webové Stránky .

Synergie propojení internetových aktivit s ostatními aktivitami

Systém správy a provozu.

Tak jak je mimo jiné uvedeno👉 zde 👈

Jsme vděčni za možnost publikovat v odborných časopisech. Zejména v 👉MM průmyslové spektrum👈

Touto činností jsme vytvořili základ pro rozhodnutí se přihlásit do takové soutěže.

Exponát

Zlatá medaile MSV 2023 byla udělena exponátu 👉Freddy Ecovac CHU 👈

Jeho výhodou je dvoustupňová filtrace v jednom kroku . Možnost automatického průběžného čerpání, filtrace a vypouštění čisté kapaliny ( emulze, nebo oleje) zpět do nádrže CNC. To je tak možno provádět za plného chodu CNC. Mobilita.

Soubor těchto předností oslovil odbornou porotu natolik, že se rozhodla pro toto ocenění. Děkujeme!

Na MSV 2023 byl dalším exponátem také 👉 Freddy Micro Plus 50l👈 . Jde o provedení velmi oblíbeného universálního vysavače pro jeho snadnou manipulaci v úzkých prostorách mezi stroji a při vysokém výkonu.

Přínos našich řešení

✔ prodloužení životnosti obráběcí kapaliny
✔ prodloužení životnosti řezných nástrojů
✔ zlepšení pracovního prostředí
✔ zlepšení efektivity výroby
Mnohé konkrétní přínosy řešení jsou na 👉Linkedin👈

Byla to krásná setkání a jsme rádi za možnost i takto prezentovat naše stroje a dohodnout případně návštěvu vašeho provozu. Většinou totiž jezdíme přímo do strojírenských provozů a specifikujeme nabízené řešení přímo na míru potřebám zákazníků. Často také necháváme průmyslové vysavače pro ověření přínosu pro čištění a filtraci chladících kapalin obráběcích strojů.

Co získáte hned ?

Nejen po návštěvě na MSV BRNO máte možnost s námi prodiskutovat reálné případové studie . Ty jsme zpracovali na základě zkušeností našich zákazníků. Rádi Vám je zašleme. Stačí napsat👉 ZDE 👈