Pokud máte potřebu řešit čistotu chladící kapaliny- emulze, nebo řezného oleje v nádrži obráběcího stroje, tak patříte k velké skupině strojírenských firem. Údržba výrobních a montážních prostor je důležitá.

Nabízí se mnoho různých řešení . Často jsou součástí nových moderních strojů, ale ty nejsou ve všech výrobních provozech. Stále kvalitně a efektivně pracují i stroje starší koncepce a právě u nich je uvedená potíž snadno řešitelná. Naše společnost může nabídnou hned několik řešení jak čistotu chladící kapaliny obráběcího stroje zlepšit a prodloužit tak její životnost. Současně se prodlouží i doba plného výkonu řezných nástrojů.

Naprosto dokonalým způsobem to zajistí stroje Freddy, které nabízíme v mnoha alternativách. Je to vždy na základě specifikace individuálních potřeb výrobního provozu a v sekci produkty si můžete snadno vybrat z různých velikostí strojů.

Jejich příslušenství, délka hadic a výkon motorů jsou volitelné stejně tak, jako barva stroje . Využijte možnosti mít stroj Freddy ve Vašich firemních odstínech RAL .

Pokud tedy máte potřebu řešit čistotu chladící kapaliny , rádi k Vám přijedeme . Po prohlídce provozu, případně předvedení stroje Freddy , navrhneme to nejvhodnější řešení právě pro Vás !

Stroje Freddy již spolehlivě pracuji v různých výrobních provozech v České republice a také na Slovensku. O některých jejich konkrétních specifikacích a místech nasazení se můžete dozvědět v našich referencích . Ty stále průběžně doplňujeme .

Udržujeme průmyslové prostředí čisté a zdravé již více než 25 let !