V čem jsou výhody našeho technického řešení ? V oblasti potřeb údržby obráběcích kapalin CNC a případně i pracovního prostoru kolem nich je naše společnost jedním s dodavatelů řešení.

V čem je jejich technické řešení od společnosti Freddy unikátní a nabízí tak výhody?

  • Nabízí řešení přesně na míru potřebám provozu. To znamená individuální výrobu stroje dle zadané specifikace technických parametrů
  • Jednoduchost ovládání a bytelnost stroje nabízí v podstatě provoz bez nutnosti oprav a to po dlouhou dobu.
  • Vysoký výkon jak sání, tak vypouštění filtrované kapaliny.

Popišme si blíže technické parametry strojů, které uvedené umožňují a pracovníci je zejména oceňují.

Sací výkon je 250-280 litrů za minutu podle hustoty kapaliny – emulze, řezný olej, nebo hydraulický olej. Průměr sací hadice je 51mm. Ta je opatřena různými nástavci. Nádrže CNC s obráběcí kapalinou mají většinou 200-500 litrů . Jde tedy o minuty.

Vypouštěcí výkon je 80-100l za minutu. Vypouštění přes hadice průměru 32mm může být i průběžné , což umožňuje čištění a filtraci obráběcí kapaliny za provozu CNC. Navíc přidanou tryskou lze prostory CNC důkladně opláchnout.

Konstrukce strojů Freddy je jednoduchá , kovová s širokou volbou výkonných motorů od 2kW na 240V až po 7,5 kW 400V. Nádrže stroje mají objem od 50litrů až po 3000litrů dle potřeby provozu.

Předváděcí stroje Freddy prezentujeme i ve Vašem provozu? Rád Vám jejich výkon a výhody představí Zdeněk Bílek .

Volejte 602500321. Pište na zdenek.bilek@biko.cz

Freddy Ecovac je jeden z nejčastěji využívaných strojů servisními společnostmi . Jeho výkon a spolehlivost je zárukou kvalitně vyčištěných strojů a jejich nádrží.